Klubovi starijih osoba

Pri Domu za starije osobe  „Kantrida“ Rijeka, kao izvaninstitucionalni oblik skrbi za starije osobe djeluje šest Klubova starijih osoba, koji su locirani tako da zadovoljavaju potrebe starijeg građanstva prema naseljenosti određenih dijelova grada.

 • KLUB STARIJIH OSOBA “PEĆINE”

Adresa: J. P. Kamova 65/a;

Telefon 436-214

email: penzici.pecine@gmail.com

Radno vrijeme za članove kluba: 16.00 – 19.00 (ponedjeljak, srijeda, petak)

 • KLUB STARIJIH OSOBA “BELVEDER”

Adresa:  Uspon I. Tomee 8a;

Telefon 513-825

email: k.s.o.belveder17@gmail.com

Radno vrijeme za članove kluba: 10.00 – 12.00; 14.00 – 18.00

 • KLUB STARIJIH OSOBA “ZAMET”

Adresa: Petra  Jurčića 24/a

Telefon 264-903

email: penzici.zamet@gmail.com

Radno vrijemeza članove kluba:  16:00 – 19.00

 • KLUB STARIJIH OSOBA “VEŽICA”

 Zdravka Kučića 9

Telefon 411-155

email: penzici.zamet@gmail.com

Radno vrijemeza članove kluba:  16:00 – 19.00

 • KLUB STARIJIH OSOBA “BULEVARD”

 Šetalište I. G. Kovačića 14 a

Telefon 423-622

email: penzici.bulevard@gmail.com

Radno vrijeme za članove kluba: 15.00 – 19.00

 • KLUB STARIJIH OSOBA “POTOK”

Adresa R. K. Jeretova 4/a,

Telefon 341-092

email: penzici.potok@gmail.com

Radno vrijeme za članove kluba: 15.00 – 19.00

 

Cilj Klubova starijih osoba je sačuvati preostale potencijale starijih osoba, omogućiti im da ostanu što duže u njihovom prebivalištu lokalne zajednice u kojoj žive, da dijele svoja godinama stečena iskustva, da igraju aktivnu ulogu u društvu putem volontiranja, da žive zdraviji i ispunjeniji život.

KVALITETNO AKTIVNO STARENJE

Da bi starija osoba postala članom Kluba, mora biti starija od 50 godina.

Klubovi starijih osoba otvoreni su za suradnju sa lokalnom i regionalnom zajednicom, te daju poseban doprinos na povezivanju izvaninstitucijske i institucijske skrbi za starije osobe.

U KSO  kroz grupni i individualni rad provode se volonterske aktivnosti:

 • KULTURNE AKTIVNOSTI

U prostorima KSO organiziraju se večeri poezije. Zidove klubova krase slike članova klubova – amatera, te likovnih umjetnika. U klubovima  djeluju i biblioteke.

 • ZABAVNE AKTIVNOSTI

Prigodno se obilježavaju maškare, Valentinovo, Dan žena, Uskrs, Majčin dan, Dan starijih osoba, Božić i Nova godina.

U prostorijama kluba članovi slave svoj rođendan,  te se održavaju plesne večeri.

U KSO „Zamet“ djeluje plesna grupa „Zametske rožice“, a u KSO „Potok“ pjevački zbor „Belveder“.

 • EDUKATIVNE AKTIVNOSTI

U prostorima KSO organiziraju se edukativna predavanja, radionice i edukativne akcije.

 • DRUŠTVENE IGRE I KREATIVAN RAD

Šah i karte svakodnevno se igraju u klubovima. Članice  igraju tombolu, domino, čovječe ne ljuti se i bave se kreativnim radom. Izrađuju se dekoracije i ukrasi, te ukrašavaju klubski prostori.

 • SPORTSKO – REKREATIVNE AKTIVNOSTI

U prostorima KSO provodi se rekreativna tjelovježba koju provode educirani volonteri.

Igra se pikado, nabacivanje kolutova, boće.

Članovi sudjeluju na sportskim turnirima, uz ostvarenje zapaženih rezultata.

Omiljena aktivnost članova su izleti i odmor u lječilištu.

 • ZDRAVSTVENO – SOCIJALNE AKTIVNOSTI

U prostorima KSO  kontinuirano se provode usluge mjerenja krvnog tlaka i šećera u krvi, u suradnji sa patronažnom službom Doma zdravlja Rijeka, te zdravstvena predavanja.

 • POMOĆ I SAMOPOMOĆ

Pomoć i samopomoć sastoji se u brizi za starije i onemoćale koji ne mogu iz svoje kuće, te o njima brinu članovi kluba redovitim posjetima i pomoći. Također članovi kluba organiziraju akcije uređenja klubskog prostora.

 • SAVJETODAVNI RAD

Važna zadaća u djelovanju KSO je informiranje o važnim događajima i  aktualnim zbivanjima u KSO putem oglasnih ploča kluba, kroz dnevni tisak, putem web stranica  Doma Kantrida“ i web stranica  penzića, te kroz sastanke klubskih vijeća , godišnje skupštine i savjete klubova.

 • SUDJELOVANJE U PROJEKTIMA

KSO sudjeluju u projektima sa ciljem:

 • razmjene iskustva i metode rada u radu sa osobama 3. životne dobi,
 • marginalizacije i izolacije osoba 3. životne dobi
 • prenošenja životnog znanja i iskustva

 

 

Socijalna usluga koja se provodi u četiri Kluba Doma »Kantrida«  je podjela pučke kuhinje, to su:

 • klub ˝Pećine˝,
 • klub ˝Potok˝,
 • klub ˝Zamet˝,
 • klub ˝Belveder˝

Pokazatelj dobre volje su volonteri – članovi KSO koji povremeno u vremenu od 12:00 do 13:00 sati pomažu domaćici u podijeli hrane za korisnike socijalnih iskaznica pučke kuhinje.

Privremeno zbog epidemije COVID-19 podjela pučke kuhinje vrši se u dva kluba:

 • klub „Potok“
 • Klub „Belveder“

AKTIVNOSTI

ZBIVANJA U KLUBOVIMA U 2023.GODINI

Redovno se provode aktivnosti rekreativne tjelovježbe, igraju se društene igre – čovječe ne ljuti se, tombola, pikado ili se članovi samo druže….te članovi uređuju okućnice KSO

30.11.2023. godine u 16:00h u KSO “Zamet” održana je večer poezije, pod vodstvom gđe Vuković Biserke.

30.11.2023. godine u KSO “Bulevard” održana je akcija mjerenja krvnog tlaka i šećera u krvi u suradnji s patronažnom službom Doma zdravlja, nakon čega je uslijedilo zajedničko druženje članova kluba.

30.11.2023. godine u 16:00h u KSO “Zamet” održana je večer poezije, pod vodstvom gđe Vuković Biserke.

28.11.2023. i 30.11.2023. godine u KSO “Zamet” i “Belveder” održan je nastavak kreativne radionice, “Vrijedne ruke”, izrade božićnih ukrasa.

24.11.2023. godine u 9:00h u KSO “Zamet” održana je kreativna radionica, “Vrijedne ruke”, izrade božićnih ukrasa decoupage tehnikom.

23.11.2023. godine u 10h u KSO “Belveder” održana je kreativna radionica izrade božićnih ukrasa koju je vodila gđa Perković Mirjana, radna terapeutkinja.

16.11.2023. godine KSO “Belveder” proslavio je 43 godine rada, uz veselo druženje članova, harmonikaša i prigodnu zakusku.

25.10.2023. godine u KSO “Potok”, te 26.10.2023. godine u KSO “Belveder” održano je međugeneracijsko druženje članova kluba i učenika 5. godine Medicinske škole u Rijeci, smjer medicinska sestra/tehničar, kroz provođenje zajedničkih aktivnosti – rekreativna tjelovježba, igranje pikada, te su učenici članovima kluba mjerili krvni tlak.

24.10.2023. godine u prostorijama KSO “Zamet” održano je zajedničko druženje članova kluba kroz likovnu radionicu i proslavu rođendana članice kluba.

24.10.2023. godine članovi KSO “Belveder” i “Potok” posjetili su grad Bjelovar i važne znamenitosti, te zajedničko druženje uz glazbu, ples i večeru nastavili na Obiteljskom gospodarstvu Šapić.

18.10.2023. godine u KSO “Bulevard” održano je međugeneracijsko druženje članova kluba i studenata 5. godine pedagogije Filozofskog fakulteta u Rijeci, pod mentorstvom prof. dr. sc. Anite Zovko, kroz zajedničko druženje, informiranje i razmjenu iskustava.

17.10.2023. godine u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku održan je tradicionalni humanitarni koncert “Pjesmom za Nadu”, u organizaciji Udruge žena operiranih dojki “Nada”, na kojem su prisustvovali i članovi KSO.

17.10.2023. godine povodom obilježavanja Dana kruha u KSO “Belveder” družili su se članovi kluba sa djecom iz Dječjeg vrtića “Belveder”, te zajednički izrađivali kruh i krušne proizvode.

Povodom Svjetskog dana mentalnog zdravlja 13.10.2023. g. u sklopu projekta “Rijeka – Zdravi grad”, a kao dio programa Festivala mentalnog zdravlja – Mentalfest, u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke održana je javna tribina “Mentalno zdravlje u starijoj životnoj dobi”, na kojoj su sudjelovali i članovi KSO.

12.10.2023. godine u KSO “Bulevard” održana je akcija mjerenja krvnog tlaka i šećera u krvi u suradnji s patronažnom službom Doma zdravlja.

11.10.2023. godine povodom obilježavanja Dana kruha u KSO “Potok” družili su članovi kluba s učenicima OŠ “Brajda”, te zajednički izrađivali krušne proizvode.

11.10.2023. godine u Mjesnom odboru Bulevard po već ustaljenom rasporedu održan je tečaj sviranja gitare uz zajedničko druženje članova, pod vodstvom gospodina Devčić Elvisa.

10.10.2023. godine u KSO “Potok” te 12.10.2023. godine u KSO “Belveder” održano je međugeneracijsko druženje članova kluba i učenika 5. godine Medicinske škole u Rijeci, smjer medicinska sestra/tehničar, kroz provođenje zajedničkih aktivnosti, te su učenici škole članovima kluba mjerili krvni tlak.

04.10.2023. godine u KSO „Potok“ povodom obilježavanja Dana starijih osoba održano je predavanje studentice zdravstvenog studija fizioterapije, pod mentorstvom prof. Mirele Vučković, na temu „Osteoporoza“. Nakon održanog predavanja uslijedilo je druženje članova kroz provođenje zajedničkih aktivnosti.

03.10.2023. godine u tjednu obilježavanja Dana starijih osoba članovi KSO “Zamet” organizirali su plesnu večer i druženje članova uz prigodnu zakusku

03.10.2023. godine u KSO „Belveder“ povodom obilježavanja Dana starijih osoba održano je predavanje studentice zdravstvenog studija fizioterapije, pod mentorstvom prof. Mirele Vučković, na temu Važnost tjelesne aktivnosti u starijoj životnoj dobi. Srodno temi članovima KSO pokazane su vježbe prikladne njihovoj dobi.

02.10.2023. godine u KSO „Zamet“ povodom obilježavanja Dana starijih osoba održano je prigodno predavanje studenata 3. godine zdravstvenog studija sestrinstva, pod mentorstvom prof. Marije Bukvić, na temu Usamljenost.

02.10.2023. godine povodom obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba gradonačelnik Marko Filipović i pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu zaštitu i unapređenje kvalitete života Grada Rijeke, Karla Mušković, posjetili su Maticu umirovljenika Rijeka kako bi članovima klubova čestitali njihov dan, te još jednom istaknuli važnost socijalne uključenosti osoba starije dobi u život zajednice.

14.06.2023. povodom dana sv. Vida pod parolom "Da Kružna ne bude tužna" održano je druženje i natjecanje u raznim aktivnostima (pikadu, kartama, nabacivanju kolutova..) u kojem su sudjelovali i članovi KSO sa zapaženim rezultatima.

14.06.2023. u prostorijama MO Zamet pod nazivom "Proljeće na Zametu" otvorena je izložba radova likovne grupe KSO Zamet i učenika OŠ Zamet te je organizirano druženje uz muzičko-plesnu večer i prigodnu priredbu učenika OŠ Zamet.

09.06.2023. u KSO "Pećine" u izvedbi gđe Vuković Biserke održana je večer poezije uz gitariste.

09.06.2023. u KSO "Potok" održano je druženje članova kluba i volontera Udruge "Točka" kroz zajedničko igranje društvenih igara, karti, tombole, pikada..

03.06.2023. godine na Trgu riječkih olimpijaca održana je likovna manifestacija “ Ex tempore 2023. – Va Zamete…” u organizaciji MO Zamet i KSO Zamet.

24.05.2023. u KSO "Potok" održano druženje članova kluba uz večeru i harmoniku.

12.05.2023. održana je 15. Opatijska Olimpijada umirovljenika na kojoj su sudjelovali članovi KSO.

10.05.2023. u KSO “Bulevard” otvorena je izložba slika slikarice Biserke Vuković pod nazivom “Razigrana duša”.

02.05.2023. godine u KSO Belveder Bontech d.o.o. članovima kluba testirao je sluh, te upoznao sa slušnim aparatima i pomagalima.

22.04.2023. godine KSO Zamet proslavio je jubilarnih 40 godina rada, uz prigodan program plesne grupe i literarne sekcije kluba, te zakusku.

U KSO obilježili smo Uskrs.

05.04.2023. godine u Mjesnom odboru Bulevard započeo je tečaj osnova gitare za članove kluba Bulevard. Voditelj g. Elvis Devčić.

31.03.2023. K.S.O. Zamet družio se na izletu u Istri. Posjetili su Brseč, Labin, Gračišće, te OPG Krčuli, gdje je bio organiziran ručak.

29.03.2023. godine u K.S.O. Potok održana je radionica na temu: Kako radi naše pamćenje i možemo li sposobnost pamćenja vježbati. Radionicu je vodila dipl. psih. Katarina Banov.

22.03.2023. godine K.S.O. Zamet posjetila je ravnateljica Doma gđa. Melita Raukar, te se upoznala sa članovima i aktivnostima kluba.

15.03.2023. godine članovi K.S.O. Potok družili su se na izletu u Italiji. Posjetlili su crkvu Monte Grisa , Maria Madre e Regina, te dvorac Miramare u Trstu.

14.03.2023. godine u K.S.O Belveder održano je predavanje na temu: Mitovi starenja. Predavač: dipl. psih Petar Nikolić.

08.03.2023. godine K.S.O. Zamet družio se u bistro Kantrida povodom 8. Marta.

08.03.2023. godine K.S.O. družili su se povodom 8. Marta u Domu Crvenog križa uz harmoniku.

22.02.2023. u K.S.O. Bulevard održana je akcija mjerenja krvnog tlaka i šećera u krvi u suradnji sa patronažnom službom Doma zdravlja.

17.02.2023. godine u K.S.O. Zamet održano je maškarano druženje članova kluba, Zametskih zvončara i Zametskih maškara.

15.02.2023. godine u Mjesnom odboru Bulevard održan je maškarani tanac članova Klubova starijih osoba uz harmoniku i gitaru.

07.02.2023. godine u K.S.O.”Belveder” psiholog Petar Nikolić održao je predavanje na temu: Psihološko istraživanje - kako se nosimo sa stresom.

24.01.2023. godine u K.S.O. “Belveder”, održano je zdravstveno predavanje studenata 3. godine zdravstvenog studija sestrinstva pod mentorstvom patronažne sestre Doma zdravlja Belveder na temu Zdravo starenje, te je uslijedilo druženje kroz provođenje zajedničkih aktivnosti.

20.01.2023. godine u K.S.O. “Zamet” održana je godišnja skupština kluba. Po završetku službenog dijela uslijedilo je neformalno druženje članova uz gitaru.

17.01.2023. godine u K.S.O. “Belveder”, te 19.01.2023. godine u K.S.O. “Potok” održano je međugeneracijsko druženje članova kluba i učenika 5. godine Medicinske škole u Rijeci smjer medicinska sestra/tehničar, kroz provođenje zajedničkih aktivnosti – rekreativna tjelovježba, igranje pikada, te su učenici mjerili članovima kluba krvni tlak.

10.01.2023. godine u KSO “Belveder – Kozala” patronažne medicinske sestre Doma zdravlja Belveder i studentice stručnog studija primaljstva 2 godina, održale su edukativno predavanje na temu: Važnost pravilne prehrane i fizičke aktivnosti u 3. životnoj dobi, te su mjerile krvni tlak i šećer u krvi članovima kluba.

ZBIVANJA U KLUBOVIMA U 2022.GODINI

20.12.2022. u Mjesnom odboru Zamet održana je završna svečanost KSO Zamet uz goste OŠ Zamet. Također tajnik MO Zamet otvorio je izložbu slika članica KSO Zamet.

16.12.2022. godine u prostorijama KSO Zamet održana je Godišnja skupština KSO Zamet . Nakon službenog dijela uslijedilo je druženje članova uz domjenak, muziku i ples.

15.12.2022. godine u prostorijama Doma crvenog križa održana je Godišnja skupština KSO Belveder – Kozala. Nakon službenog dijela uslijedilo je druženje članova uz domjenak, muziku i ples.

14.12.2022. godine u prostorijama Doma crvenog križa održana je Godišnja skupština KSO Potok. Nakon službenog dijela uslijedilo je druženje članova uz domjenak, muziku i ples.

13.12.2022. godine u prostorijama KSO Vežica održana je Godišnja skupština. Nakon službenog dijela uslijedilo je druženje članova uz domjenak.

23.11.2022. godine KSO družili su se na izletu u Grožnjanu i Poreču, te seoskom domaćinstvu Bani u organizaciji KSO “Belveder”.

23.11.2022. GODINE U K.S.O. “Potok” u suradnji sa Ort ed protetika održano je edukativno predavanje na temu: Upoznavanje s pravima o ortopedskim pomagalima; te prezentacija stabilimetrijskih uložaka.

17.11.2022. godine u K.S.O. “Belveder” proslavili smo 42 godine postojanja kluba

17.10.2022. godine u prostorijama KSO Zamet održano je međugeneracijsko duženje učenika šestog razreda OŠ Zamet u pratnji profesorica i članica kluba kroz likovnu radionicu članica kluba, te prezentaciju učenika 6. razreda na temu brendirane odjeće.

15.10.2022. godine na Trgu rijječkih olimpijaca održana je manifestacija Ex tempora va Zamete u organizaciji MO Zamet i KSO Zamet.

11.10.2022. godine povodom Dana kruha u KSO Belveder družili su se članovi kluba sa djecom DV Belveder, te zajednički izrađivali krušne proizvode.

Povodom Međunarodnog dana starijih osoba 03.10.2022. g. u sklopu programa Grada Rijeke „Rijeka – zdravi grad“ članovi KSO sudjelovali su na primanju kod gradonačelnika g. Marka Filipovića. Istog dana u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke održana je tribina „Aktivni i zadovoljni u trećoj životnoj dobi“ na kojoj je bilo riječi o aktivnosti, doprinosu te uključenosti u društvena zbivanja osoba starije životne dobi.

01.10.2022. godine povodom Dana starijih osoba u KSO Zamet družili su se članovi kluba uz prigodnu zakusku.

08.10.2022. godine KSO Zamet družio se na izletu u Vrbovskom na Bundevijadi.

Povodom Dana starijih osoba dana 28.09.2022. godine u Matici umirovljenika Grada Rijeke odžan je turnir u pikadu za umirovljenike. Članice KSO “Belveder –Kozala” osvojile su 2. mjesto, a članice KSO “Potok” 3. mjesto.

28.09.2022. godine povodom Dana starijih osoba volonterke, članice KSO Zamet” posjetile su i prigodno darivale stanare Doma “Kantrida”, bivše članove KSO “Zamet”.

22.09.2022. godine u KSO Belveder organizirano je međugeneracijsko druženje učenika Medicinske škole Rijeka u pratnji profesorice i članova kluba, uz rekreativnu tjelovježbu i pikado, koje su vodile članice kluba, te mjerenje krvnog tlaka.

15.09.2022. godine članovi KSO družili su se na izletu u slikovitom mjestu Monte Lusari u Italiji u organizaciji KSO Potok.

06.09.2022. godine članovi KSO bili su aktivni sudionici šetnje na Molo Longu i tjelovježbe povodom Međunarodnog dana fizioterapije.

Od 18.06.2022. do 25.06.2022. godine članovi KSO odmarali su u lječilištu Biokovka u Makarskoj.

13.06.2022. u KSO Zamet organizirano je međugeneracijsko druženje učenika OŠ Zamet koji sudjeluju u izvanastavnoj aktivnosti Građanski odgoj i članova kluba.

12.06.2022. KSO Zamet družio se na izletu u Rovinju, vožnjom brodom po Limskom kanalu i ručkom na seoskom domaćinstvu

10.06.2022. u M.O. Zamet održano je druženje članova KSO Zamet i mještana Zameta uz program dramske skupine kluba pod nazivom “Proljeće na Zametu”.

09.06.2022. u M.O. Bulevard održan je sastanak na temu programske suradnje KSO Bulevard i MO.

09.06.2022. članovi K.S.O. Bulevard i 26.05.2022. članovi K.S.O. Belveder sudjelovali su u istraživanju u sklopu EU projekta "Ri GenerAkcija! Aktivni u mirovini", (vezano uz navike i potrebe umirovljenika s ciljem poboljšanja svekolikog položaja starije populacije) koji provodi Matica umirovljenika grada Rijeke, u suradnji s Filozofskim fakultetom Sveučilišta u Rijeci

06.06.2022. KSO Belveder družio se na izletu vožnjom po Kupi žitnim brodom , na seoskom imanju u Ozlju, te posjetom muzeju Slave Raškaj u dvorcu Frankopana u Ozlju

03.06.2022. KSO Potok družio se na izletu u Karlovac, Ozalj i Brod na Kupi, a 12.05.2022. na izletu u Ljubljani

02.06.2022. održano je klupsko vijeće KSO Belveder i KSO Zamet

24.05.2022. u KSO Belveder patronažne sestre Doma zdravlja Rijeka i učenici 5. razreda medicinske škole u Rijeci, smjer medicinska sestra/tehničar održali su zdravstveno predavanje na temu: Kako se zdravo hraniti i živjeti zdravo u trećoj životnoj dobi

12.05.2022. g. održana je 2. sjednica Savjeta KSO u Klubu Potok, a 1. sjednica Savjeta klubova održana je u Domu na Kantridi dana 25.04.2022. g.

30.04.2022. u KSO Zamet družili su se članovi 80+ uz gitaru

11.04.2022. g. u KSO Zamet održano je edukativno na temu: Tolerancija. Predavačica dr. med. u mirovini, Sušanj Zorka

06.04.2022. g. u KSO Zamet otvorena je izložba slika koje su izradile članice kluba, amaterke.

10.03.2022. g. u KSO Belveder –Kozala psihologinja Katarina Banov održala je radionicu na temu "Psihološka otponost u vrijeme novog normalnog ".

U KSO proslavili smo 8. Mart, uz prigodno darivanje cvijećem, te se družili na izletu u Labin.

Članice kluba prisjetile su se maškaranih običaja, te se počastile krafnama u klubu, sa nadom maškaranog tanca sljedeće godine u klubu.

21.02.2022. g. u KSO Zamet Dr. med. u mirovini, Sušanj Zorka održala je zdravstveno predavanje na temu: Lijekovi i kako se nosimo sa boli.

ZBIVANJA U KLUBOVIMA U 2021.GODINI

21.12.2021. članice KSO Belveder – Kozala uz prigodno druženje obilježile su dolazak nadolazećih Božićno novogodišnjih blagdana.

27.10.2021. održano je edukativno predavanje 1. Policijske postaje na temu: Prevare na kućnom pragu i drske krađe.

21.10.2021. održano je međugeneracijsko druženje učenika 5. godine Medicinske škole smjer medicinska sestra/tehničar i članova kluba.

01.10.2021. povodom Dana starijih osoba u Opatiji – Centar Gervais održana je Međunarodna konferencija „Deset godina E-Qalina u Primorsko goranskoj županiji“ na kojoj su uz uvažene goste iz HR i SLO sudjelovalii predstavnici KSO.

Povodom Međunarodnog dana starijih osoba 29.09.2021. godine na prijemu kod gradonačelnika g. Marka Filipovića sudjelovali su predstavnici KSO Doma „Kantrida“.

15.09.2021. Klubovi starijih osoba sudjelovali su na jednodnevnom izletu u Rastoke.

Od 24.08. do 30.08.2021. članovi klubova tradicionalno su boravili su u lječilištu Veli Lošinj.

U lipnju ove godine članovi klubova odmarali su u odmaralištu Biokovka u Makarskoj.

U 2021. g. KSO u suradnji sa patronažnom službom Doma zdravlja Rijeka kontinuirano su se provodile zdravstvene aktivnosti mjerenja RR-A i GUK-A uz pridržavanje epidemioloških mjera u suradnji sa patronažnom zdravstvenom zaštitom Doma zdravlja PGŽ-a.

RANIJA ZBIVANJA U KLUBOVIMA

KULTURNE AKTIVNOSTI – promocije knjige
ZABAVNE AKTIVNOSTI
PLESNA GRUPA „ZAMETSKE ROŽICE“ – KSO ZAMET
PJEVAČKI ZBOR „BELVEDER“ – KSO „BELVEDER –KOZALA“
EDUKATIVNE AKTIVNOSTI I PREDAVANJA
DRUŠTVENE IGRE I KREATIVAN RAD
MEĐUGENERACIJSKO DRUŽENJE
SPORTSKO REKREATIVNA AKTIVNOST
ZDRAVSTVENE AKTIVNOSTI I PREDAVANJA
POMOĆ I SAMOPOMOĆ
IZLETI
SUDJELOVANJE U PROJEKTU
SAVJETODAVAN RAD
Skip to content