MAŠKARANO LUDILO ZAVLADALO U KLUBOVIMA

Početkom nove 2015. godine u klubovima, već tradicionalno, vlast su preuzele maškare. Kako članovi kažu da se ne “pozabe užance našeg kraja”.

U klubovima maškare su više od samog običaja našeg kraja i članovi su krenuli s izradom ukrasa i dekoracija te izradom maškaranih kostima.

Veselo je bilo u našim klubovima. Na pitanjem što im znače maškare u jedan glas odgovaraju možemo biti što želimo, možemo maštati i biti mladi.

Maškarane zabave održale su se u našim klubovima pod motom “Zaljubljeni penzići našeg kraja”. Još jednom članovi su pokazali kako godine nisu važne, čovjek je mlad sve dok se tako osjeća!

U vrijeme maškara tradicionalno smo se družili s djecom dječjeg vrtića pod motom “Most generacija pod maskama”.

Sudjelovali smo i na maškaranoj povorci umirovljenika u Crikvenici 25.01.2015.g. 40 članova klubova starijih osoba predstavljali su Dom Kantrida ovom prigodom.

Posebno se veselimo maškaranoj zabavi u Domu koja se ove godine održala 04.02. 85 članova klubova pridružili su se korisnicima i djelatnicima Doma te su uživali u zajedničkom druženju i plesu pod maskama.

Na kraju maškaranog šarenila, članovi klubova, njih 28, pridružili su se maškaranoj grupi Doma Kantrida koja se ove godine na riječkom Korzu predstavila s maskom “Zum, zum, penzići”.

Završila je još jedna maškarana bajka no veselimo se novim izazovima i aktivnostima u našim klubovima u 2015. godini.

Skip to content