NAJ ONLINE PENZIĆI

Informacije o Klubovima starijih osoba Doma Kantrida kao i aktivnostima i aktualnostima u njihovom radu znatiželjni mogu pronaći na web stranici Penzići Rijeka – Klubovi RI 65+. Aktivnosti u klubovima odvijaju se prema predviđenom rasporedu (više na http://penzici.rijeka.hr).


U Klubovima starijih osoba posebna se pažnja usmjerava informatičkom obrazovanju članova u digitalnim centrima Klubova jer su upravo informatičke radionice “prozor u svijet” i zalog za budućnost.

Ponosno sudjelujemo u projektu “Naj-online penzići”.
Projekt je pokrenuo Ivica Mandekić, djelatnik Zavoda za informatičku djelatnost Grada Rijeke, a osim Klubova Doma Kantrida aktivno su uključeni i članovi Matice umirovljenika grada Rijeke. Natjecanje traje od 01.02.2013.do 30.04.2013. g. Cilj ovog projekta je potaknuti članove na aktivnije sudjelovanje u Klubovima te praćenje događanja u vlastitom okruženju, kako bi se što više aktualizirao internet portal za starije osobe i općenito potaknulo njegove korisnike starije dobi da nastave kontinuirano koristiti informatičke vještine koje stječu na tečajevima.
Aktivnosti će se objavljivati u Klubovima na web stranici http://penzici.rijeka.hr.
Po završetku natječaja, komisija sastavljena od predstavnika Grada, Matice i Doma za starije i nemoćne “Kantrida” odabrati će “Naj on-line klub” u kategorijama Klubovi Matice i Klubovi Doma Kantrida te će prva tri mjesta adekvatno i nagraditi.

Skip to content